Tilholdsted 

Vi er en vestlandsentreprenør med kontor på Os, 3 mil sør for Bergen (ca 40 % for de med el bil).
Hovedområdet for vår virksomhet er Hordaland, Sogn og Fjordane og Rogaland

Vår utfordring:  Hvordan løse oppdraget for deg?

Vår virksomhet er anleggsarbeid og hovedentrepriser. Hovedtyngden ligger på kommunaltekniske anlegg, flyplasser, industri tomter og bygg, veier, kaier og sjøarbeid. Vi har tilgang på en god og moderne maskinpark som har utstyr med rekkevidde og kapasitet som gjør de umulige jobbene mulige på kort tid.      Vi tilbyr om ønskelig jobben gjort som RS (fast pris). dette gjør at jobben som du ønsker utført er mye enklere og følge opp, samt ingen økonomiske overraskelser, sluttoppgjøret er ferdig den dagen vi begynner, "du vet hva det vil koste"

Prosjektering.
Går du svanger med prosjekter og ideer? Vi kan hjelpe deg å gjøre det til en realitet!
Vi har kunnskap og verktøy til å ta hele jobben fra tegnebrettet til et ferdig prosjekt. Vi tilfredsstiller alle de formelle kravene til sentral godkjenning og ansvarsrett i høyeste klasse.

Kontakt og planlegging.
Har du lyst på besøk, der vi sammen kan se på muligheter? Vi kommer raskt og enkelt til deg for en uformell prat og en tur i felten. Er du langt borte har vi også helikopter slik vi allikevel aldri er mer enn en time unna. Flyfoto kombinert med 3D dataverktøy gjør oss i stand til å sammen finne gode løsningene. Se et eksempel her

 

VÅR HISTORIE

     Firmaet Heldal & Sønn AS som Jim Heldal og Jan Haukedalen drev frem til november 2005 ble etablert av Harald Heldal i 1958. Markedet den gang var arbeider i forbindelse med grunnarbeider for privatpersoner samt brønner og murer i naturstein fra eget steintak i Helldalen.

Etter hvert så han mulighetene i nisjer som få torde å satse på, dette er grunnen til vår sterke stilling i markede i dag.

     I 1978 kom etter hvert sønnen Jim Heldal med i firmaet, han ble aktiv eier i 1980. Firmaet ble i 1990 omdannet til Harald Heldal & Sønn AS og senere solgt i til NCC Eeg Henriksen anlegg AS i 1997 dette fordi de ønsket og styrke sin posisjon i Heldal & Sønns market.

     Etter å ha drevet firmaet i over 40 år i 1999 bestemte Harald Heldal seg for å trekke seg tilbake og slippe nye krefter til, det var da Jan Haukedalen kom inn i bilde som en fremtidig daglig leder, hans tilhørlighet til bransjen kommer fra 20 år i Eeg Henriksen anlegg. Jan overtok jobben sommeren 2001 etter dette trakk Harald seg tilbake som rådgiver, men døde dessverre alt for tidlig 7 desember 2002 bare 67 år gammel.

     Våre spesialiteter var da masseflytting, veibygging, kai bygging og undersjøiske arbeider fra overflaten til – 12m. Dette kunne vi gjøre som deleentrepriser eller totalentrepriser. Vi utfører blant annet alt fra prosjektering, stikking utmåling, sprengning, masseflytting, plastring, støping, muring med naturstein, legging fastdekker, grøntanlegg og dokumentering ferdig arbeide.

Etter 2006 har vi utført store betongarbeider som blant annet ny kai Hanøytangen, denne er 103 m lang med seilingsdybde 20 meter, her har vi levert alt fra planer, beregninger, grunnarbeider, peling, støping og utdypingsrbeider ink sprengning ned til - 21 meter.

Vi har også kommet langt i å kunne visualisere og beregne kostnader så byggherren vet hva han får og hva det vil koste og når han kan ta anlegget i bruk.

Vi har i dag ansvarsrett i høyeste klasse for alle disse oppgavene.

Ønske om å starte opp firmaet Helldal AS kom etter at NCC sitt satsingsområde ikke lenger ligger naturlig med å drive med maskiner, de vil heller være kunde enn eie. 

redigert 19.02.2015

 

Trenger du inspirasjon klikk her